Smart Tech for your Ride!

Home/Termékek
Termékek 2017-03-22T01:49:23+00:00

Termék Kirakat

SpeedoHealer v4

Segítségével megszüntetheted a sebességmérőd gyári hibáját, valamint hogy áttétel csere következtében gyorsabban pörögjön a kilométer-számlálód. Azon túl, hogy bosszantó a pontatlan műszer, a jármű eladási értékét is kedvezőtlenül befolyásolja. A SpeedoHealer az eredeti és máig legkedveltebb sebességmérő kalibráló a piacon!
Tovább a termékhez

GIpro család

A GIpro család ATRE, DS-series és X-type tagjai a folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően szinte minden motortípushoz és egyéb járművekhez elérhetők. Ha gyakran feljebb váltanál, mint ahány fokozatod van, itt a megoldás! Válassz motorodnak és igényeidnek megfelelő fokozatkijelzőt!
Tovább a termékhez

Showcase_XTRE

X-Tre Power Box

Gyári fokozatkijelzős motorokhoz. Az X-tre Power Box-szal a gépedben megbújó rejtett tartalékokat tudod kiaknázni, sőt bizonyos modelleken a végsebesség tiltást is feloldja. Kezdődjék hát a móka! Hasonló termékekhez képest előnye, hogy a fokozatkijelzést nem blokkolja.
Tovább a termékhez

GINOP-1.2.2-15-2015-01426

Projekt megnevezése:
Kapacitásbővítő beruházás a HealTech Kft.-nél

Kedvezményezett neve:
HealTech Electronics Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt befejezési dátuma:
2016.12.09.

Bővebben

Showcase_FIT

FI Tuner pro

Az FI Tuner egy teljes értékű injektor tuningmodul, amelyet kifejezetten Suzuki motorokhoz fejlesztettünk. Optimalizálja a keverék égését, ezzel csökkenti a fogyasztást, növeli a teljesítményt, a nyomatékot, sőt a gázreakciót is kisimítja. Partnereink kedvezményes áron fékpados beállítással is kínálják. Kell ennél több?
Tovább a termékhez

Showcase_ESE

Exhaust Servo Eliminator

Ez az apró, de annál hatékonyabb kis kütyü segít fájdalommentesen megszabadulni a kipufogórendszerben található szeleptől és az azt működtető szervótól. Így nemcsak az idegesítő FI-jelnek inthetsz búcsút, de számottevő értékes tárolókapacitást is visszanyersz az ülés alatt! Kötelező darab egy kipufogó rendszer csere után.
Tovább a termékhez

Showcase SLP

Shift Light pro

Válts úgy, mint egy pró! Az új SLP egy háromfázisú, tetszőlegesen programozható váltófény, amelyet Androidos okostelefonnal vagy tablettel tudsz igényeidre szabni Bluetooth kapcsolaton keresztül. Továbbá optimális fordulatszám-tartomány visszajelzésre is beállítható, így a legkedvezőbb fogyasztást tudod kihozni - túrázáshoz is tökéletes túratárs!
Tovább a termékhez

QuickShifter easy

A piac egyetlen gyorsváltója, amelyet Bluetooth kapcsolaton keresztül, Android eszközzel vagy Windows PC-vel tudunk beállítani és tesztelni. Ráadásul egy univerzális szenzorral kínáljuk, amely minden motoron működik. Ez az igazán csúcs technika!
Tovább a termékhez

Showcase_BLP

Brake Light pro

A világ legkisebb programozható féklámpavillogtató modulja! Használatával csökkenthető a figyelmetlen közlekedők okozta ráfutásos balesetek száma. A villogó féklámpa nemcsak biztonságos, de egyszerre menő is, hiszen szériában csak a luxusautók büszkélkedhetnek vele.
Tovább a termékhez

Showcase_MM5

MultiMeter-5

5 funkció az 1-ben! Külső hőmérséklet, akkumulátorfeszültség, aktuális és összes menetidő mérő, stopper és teljes értékű köridőmérő funkció egy apróságba zsúfolva. Egygombos működtetés és beállítás; LED-es háttérvilágítás a tökéletes láthatóság érdekében. Elengedhetetlen tartozéka minden motornak!
Tovább a termékhez

OnBoard Diagnostic Tool

Az OBD Tool egy professzionális diagnosztikai eszköz, amely felveszi a versenyt a márkaszervizekben található rendszerekkel, sőt bizonyos funkciókban még túl is teljesíti azokat! Árban pedig csak a töredéke, így akár még a legkisebb műhelyek számára is elérhető. Ingyenes frissítéssel és élettartam garanciával kínáljuk!
Tovább a termékhez